Nya erbjudanden varje vecka på ICA Kvantum

MrOferto
ICA-familjen består av runt 1 300 butiker utspridda över hela landet. För att anpassa sig till kundernas olika behov har ICA Sverige fyra olika butiksorter: ICA Nära, ICA Supermarket, ICA Kvantum och ICA Maxi. Vilken butik som finns i området beror på antalet invånare och deras behov. En ICA Nära ligger till exempel centralt i mindre områden med max några tusen invånare, medan Maxibutiker ligger vid trafikerade ställen och ska tillgodose 35 000 – 50 000 besök per vecka.
Nya erbjudanden varje vecka på ICA Kvantum

ICA Kvantum – med mat för både vardag och fest

Målet med Kvantumbutikerna är att de ska vara ortens ledande matbutik med mat för både vardag, helg och fest. De är den näst största butikprofilen inom ICA och kännetecknas av den höga andelen färskvaror, allergianpassade, hälsoriktiga och ekologiska alternativ samtlokalt sortiment.

Varje vecka kan du hitta nya ICA Kvantum erbjudanden att ta del av. Veckans erbjudande släpps inför varje helg och omfattar en mängd produkter i din lokala ICA Kvantum butik till billiga priser. Sortimentet är stort och veckans erbjudanden är väldigt omfattande och varierande, med allt ifrån billigare godis och läsk till riktigt attraktiva priser på kött, hushållsartiklar, grönsaker och mycket annat.

Om du har problem att komma på vilken mat du ska laga under veckan är ett bra tips att kolla på veckans erbjudande på Kvantum. Där hittar du ofta allt du behöver för att laga veckans maträtter med variation, samtidigt som du får inspiration och möjligheten att testa nya saker. Veckans erbjudande är ofta väldigt generösa med riktigt bra erbjudanden och rabatter, så du kan spara mycket pengar genom att ta del av ICA Kvantum erbjudanden och rabatter.

Specialanpassat utbud av färskvaror och andra tjänster

ICA Kvantum erbjuder också ett brett utbud av specialtjänster för sina kunder. Det inkluderar bland annat matkassar, catering, en delikatessdisk och ett in-store bageri.

I delikatessen kan du välja mellan ett stort utbud av färska matvaror som personalen skär upp och väger medan du väntar. I bageriet bakas det dagligen färska bröd, bullar och andra bakelser som du kan avnjuta.

Planerar du en fest, student eller annan större tillställning erbjuder även ICA Kvantum catering. Med ett stort utbud av olika produkter från delikatessen bygger de ett magiskt plockfat av önskad sort för önskat antal personer som du sedan snabbt och smidigt hämtar i butiken. ICA Kvantum catering är en perfekt och relativt billig catering när du inte kan eller orka laga all mat själv.

Hitta veckans erbjudande online

Eftersom ICA Kvantum har ett så pass stort sortiment kan det vara svårt att få en överblick över alla erbjudanden när du väl står i butiken. Därför bör du kolla upp veckans erbjudande online innan du åker och handlar. Då vet du kan handla billigt denna vecka och kan enkelt hitta det när du är i butiken.


På MrOferto samlar vi veckans erbjudande, rabatter och billiga priser online på ICA Kvantum och andra butiker som Coop eller Willys. Gör det till en vana att kolla upp aktuella erbjudanden innan du åker och handlar så kan du spara mycket pengar på dina matinköp.


« Handla hemelektronik billigt online Handla till hem och trädgård billigt på Jysk online »