Handla på Lidl och spara pengar

MrOferto
Lidl är en lågpriskedja som grundades i Tyskland 1973. Sedan starten har Lidl expanderat och blivit en av de största matvarukedjorna i Europa med över 11 000 butiker i 32 länder. Deras mål är att erbjuda sina kunder till högkvalitativa produkter till lägsta möjliga pris med fokus på enkelhet och effektivitet.
Handla på Lidl och spara pengar

Lidl är kända för sitt unika butikskoncept där produkterna inte packas upp. Istället ställs de fram på pallar, vilket sparar in pengar på både arbete och hyllor. Kombinerat med att butikerna ofta är mindre än traditionella stormarknader leder det till att Lidl kan hålla sina priser låga.

Lidl veckans erbjudande

Utöver de låga priser Lidl redan har erbjuder de även speciella rabatter och erbjudanden online. Varje vecka kommer ett nytt Lidl reklamblad. I reklambladet hittar du Lidl veckans erbjudanden, som innehåller mängder av varor till ännu lägre priser.

Vad som är med i Lidl veckans erbjudande varierar från vecka till vecka. Dock är priserna i Lidl reklamblad alltid kraftigt nedsatta, vilket gör att du kan spara mycket pengar på dina veckohandlingar.

Vecka sju hade Lidl veckans erbjudande bland annat 40% rabatt på varmkorv, ett kilo fläskfilé för bara 49,90 och två kilo kycklingbröstfilé från Guldfågeln för 179 kronor. Det är bara en liten del av alla prissänkta varor du kan hitta i Lidl reklamblad.

Hitta Lidl veckans erbjudande online

I Sverige kan du inte handla på Lidl online, utan du måste ta dig till närmaste Lidl varuhus. Dock kan du såklart hitta hela Lidl sortiment online, samt veckans erbjudande och rabatter. Därför är det väldigt bra att du gör det till en vana att alltid kolla upp aktuella erbjudanden och rabatter på Lidl online innan du åker och handlar.

Då kan du planera veckans maträtter och din inhandling utefter veckans erbjudande i förväg. När du gör det i förväg vet du vad du ska handla när du kommer till närmaste Lidl butik och kan enkelt leta upp det du ska handla där. Eftersom du baserar inköpen på Lidl veckans erbjudande sparar du också väldigt mycket pengar, samtidigt som du får variation i din matlagning.

På MrOferto samlar vi Lidl veckans erbjudande, reklamblad och alla aktuella rabatter online så att du enkelt kan hitta och ta del av dem. Här hittar du också veckans rabatt och reklamblad Ica Maxi, Coop, City Gross och många fler butiker. På så vis kan du enkelt se och jämföra olika butikers rabatter och erbjudanden online och välja butik utefter det. Har du till exempel en Lidl butik och en Ica Maxi lika nära kan du välja att handla hos den som har bäst erbjudande just den veckan.

Hitta goda recept på Lidl online

Har du svårt att komma på vad för mat du ska laga kan du besöka Lidl online. Där hittar du massor av recept, tips och idéer på maträtter du kan laga med Lidl sortiment. Kolla upp Lidl veckans erbjudande online och leta upp recept baserat på veckans prissänkta produkter. På så vis får du en god och varierad kost billigt, utan att behöva tumma på kvaliteten.


« Tuffare tider - spara pengar genom att utnyttja erbjudanden online Möblera ditt hem billigt med produkter från Jysk »