Fördelar med att handla på Willys

MrOferto
Idag finns det massvis av olika matbutiker, och ofta ligger de tätt inpå varandra. Att handla på Willys har sina fördelar, speciellt när det kommer till pris. Willys utbud och billiga priser gör att fler och fler gör sina veckohandlingar där, då du ofta kan handla motsvarande varor till ett betydligt billigare pris i din Willys butik än till exempel på Ica eller Coop.
Fördelar med att handla på Willys

Allt fler handlar på Willys under ekonomiskt tuffa tider

Den senaste tiden har varit tuff för de svenska hushållen, och det verkar dessvärre som att det kan hålla i sig. Skyhöga elpriser, höjda räntor och rusande inflation gör att vi tänker extra på vår ekonomi och försöker spara in pengar där det går.

Då väljer många att handla billigt på Willys istället, eftersom du där kan få motsvarande varor till betydligt bättre pris än i andra matvarubutiker. Till exempel har Willys ett stort sortiment av billiga färdigrätter, både frysta och färska. Dessa är perfekt att ha som lunchlåda, eller de dagar du inte hinner eller orkar laga mat själv.

Handla online på Willys

Numera behöver du faktiskt inte åka till butiken för att du ska kunna få ta del av deras billiga priser. Du kan handla online på Willys, och välja om du vill hämta dina varor i butik eller med hemleverans. På så vis kan du spara väldigt mycket tid då du slipper att gå runt och leta efter varje vara. Du får även snabbt en överblick över alla erbjudanden på Willys, så du kan ta del av dem.

Har du långt till butiken eller helt enkelt inte tiden att svänga förbi erbjuder de också hemleverans. Då får du din mat smidigt hemlevererad till din dörr när det passar dig, utan att du behöver ta dig till någon butik.

Köp Willys matkasse när du inte hinner själv

Om du inte har tid att planera nya maträtter för dig och din familj varje dag, eller helt enkelt fått slut på idéer är Willys matkasse en utmärkt lösning. Du behöver bara skriva in hur många ni är, och hur många måltider i veckan ni önskar så löser Willys resten.

Med nya, spännande recept varje vecka tröttnar ni inte, och får chansen att uppleva maträtter ni kanske inte hade testat annars. Matkassen kommer levererad hem till dig, eller hämtas i din butik. I kassen finns allt du behöver och i rätt mängd för att laga veckans måltider. Det enda du behöver ha själv är basvaror som till exempel salt, peppar och smör.

Erbjudanden på Willys

Utöver Willys redan billiga priser har de ofta massvis med erbjudanden på utvalda produkter. Varje vecka till exempel släpper de ett reklamblad med veckans erbjudande, där du kan se vilka produkter som kommer vara extra rabatterade kommande vecka. Ett väldigt bra sätt att spara in extra mycket pengar, och samtidigt få lite matinspiration.

Veckans erbjudande under vecka 49 till exempel var fullt med extra billiga priser. Då kunde du bland annat köpa ett 15-pack hushållsägg för 24,90 kronor, kokt julskinka för 39,90 kronor kilot och fem stycken Risifrutti för bara 45 kronor. På MrOferto kan du även hitta liknande erbjudanden på andra matbutiker som Coop, Ica och många fler.


Baka kanelbullar med rätt ingredienser från Hemköp »